Forum A+P Vol.17

Forum A+P Vol.17

150 150 admin

Forum A+P Vol.17

Book Cover: Forum A+P Vol.17
Editions:PDF - Vol.17

POLIS University publishes the “Forum A+P” journal, the only scientific and cultural magazine in the Albanian –speaking countries for the fields of architecture and territory planning. This magazine is recognized by the Ministry of Education and Science, the Academic Degrees Evaluation Committee and has an ISSN international registration code in France. The magazine is published in Albanian and English language and contains a package of scientific, informative articles and analysis.

Published:
Tags:

Artikuj mbi Mobilitetin

Urban multimodality
Re-thinking the role of the railway station in the informal cities
Dr. Arch. Loris Rossi

Transportation hub – Kumanovo
Igor Medarski ,Dr. Arch. Mihajlo Zinoskici, Stefani Solarska

Sustainable Urban Mobility
Efficient movement of people and goods
Laura Pedata

Transporti hekurudhor dhe mjedisi
Fitim Shala

Artikuj të ndryshme

Zhvillimi i vendbanimeve lineare dhe polare në Shqipëri 1990-2015
Dr. Arch. Llazar Kumaraku

Procesi i formësimit të ndërtesës së muzeut në Shqipëri:
Nga “para muzeu” deri në fund të Luftës së Dytë Botërore
Prof. Asoc. Florian Nepravishta, Etleva Bushati, Loreta Çapeli

Studimi i kapacitetit mbajtës të themeleve të thella realizuar me pilota të grupuara
Diana Lluka, Merita Guri

Hypernatural Vlora-International Competition

OBSERVATION

Architects of Modernist Skopje decry retrograde remodel
Bojan Blazhevski

Urbanicidi !Shkupi 2014, dhe rreziku i turbo-kulturës!
Bojan Blazhevski, shqipëroi: Prof.Dr. Besnik Aliaj

Trienale of Milano 2016-Albanian Participation

AUA- Unioni Shqiptar i Arkitekteve,Urbanisteve dhe Planifikuesve

Deklarata Publike