Forum A+P Vol.13

Forum A+P Vol.13

150 150 admin

Forum A+P Vol.13

Book Cover: Forum A+P Vol.13
Editions:PDF - Vol. 13

POLIS University publishes the “Forum A+P” journal, the only scientific and cultural magazine in the Albanian –speaking countries for the fields of architecture and territory planning. This magazine is recognized by the Ministry of Education and Science, the Academic Degrees Evaluation Committee and has an ISSN international registration code in France. The magazine is published in Albanian and English language and contains a package of scientific, informative articles and analysis.

Published:
Editors:
Tags:

EDITORIAL

Studio and Theory of Architecture
An ambience for architectural education
Dr. Antonino Di Raimo

International Workshops & Studio
Works in Architecture, Planning, Applied Design, etc

Artikuj Shkencorë

Mënyrat e planifikimit dhe ndërtimit në zonat me rreziqe natyrore
Ing. Merita Guri – Prof. Dr. Luljeta Bozo

Ecuria e stacioneve balneare – Durrësi
Dr. Vera Bushati

Të njohim arkitektët dhe arkitekturën Shqiptare

Duke Empatizuar Sizifin
Një Moment nga Vepra Arkitektonike e Skënder Kristo Luarasit
Ark. Skënder Luarasi

AUA – Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve

AUA, Frymëzimi, Motivimi dhe Principe

Deklarata Publike për projektin e Xhamisë së re në Tiranë